ANTALYA BOŞANMA AVUKATI

Aile Hukuku ve Boşanma Davaları, ofisimizin ağırlıklı olarak çalışmakta olduğu alanlardan biri olup bu hususlarda hukuki danışmanlık hizmeti, dava takibi ve temsil hizmeti verilmektedir.

Boşanma Nedenleri

Boşanma davaları anlaşmalı boşanma davası ve çekişmeli boşanma davası olmak üzere ikiye ayrılır. En hızlı boşanma yolu , tek celsede boşanma sağlayan, tarafların velayet, evliliğin mali sonuçları hakkında anlaşmaya vardığı davalar  anlaşmalı boşanma davalarıdır. Anlaşmalı boşanma dava dilekçesi hazırlanması, anlaşmalı boşanma protokolünün imzalanması, mahkemeye sunulması, gereken belgelerin temin edilmesi konularında ofisimiz süreci en iyi şekilde yönetmektedir.

Çekişmeli boşanma davasında gündeme gelen, kanun tarafından sayılan özel boşanma sebepleri

  • Zina ve aldatma dayalı boşanma davası, hayata kast nedeniyle boşanma davası, kötü muamele nedeniyle boşanma davası, yüz kızartıcı suç nedeniyle boşanma davası, terk nedeniyle boşanma davası, akıl hastalığı nedeniyle boşanma davası, evlilik birliğinin temelinden sarsılması-şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma davası ve fiili ayrılık nedeniyle boşanma davasıdır. Taraflar anlaşmaya varamadıkları için çekişmeli olarak açılan çekişmeli boşanma davasında süreç uzun ve yıpratıcı olabilmektedir. Çekişmeli boşanma süreci aşamalarında bir avukattan erken tavsiye almanız ve süreci avukatınızla yürütmeniz faydanıza olacaktır.

 

Antalya Boşanma avukatı tavsiye

Antalya en iyi avukat şeklinde internetten yaptığınız aramalarla çalışmak istediğiniz avukatı seçmeye çalışırken şunu unutmamalısınız; Avukatlar arasında sıralama  bulunmamaktadır. Bu yüzden  en iyi boşanma avukatı söylemi de eksik kalmaktadır. Her avukat çalışmalarını belli bir alanda yürüterek uzmanlaşmakta ve dava tercihini uzman olduğu alanlarda yapmaktadır. En iyi avukat sizin güvendiğiniz avukattır. Dolayısı ile öncesinde randevu alarak işinizi tevdii edeceğiniz avukat ile mümkünse  yüz yüze görüşme sağlamalısınız.

Bizimle iletişime geçmek, randevu oluşturmak için avukata sor ya da iletişim sayfamızı kullanabilirsiniz.

 

 

 

 


Yol Tarifi